kirjoituskone nyt tunnen itseni kirjailijaksi

Nyt tunnen itseni kirjailijaksi – Poseeraan oman kirjani kanssa.

Olen halunnut kirjailijaksi 6-vuotiaasta saakka. Aina on kuitenkin ollut ”muita kiireitä” unelman tiellä. Enää en antanut minkään estää, vaan päätin julkaista ensimmäisen kirjani. En ehkä aikoinaan kuvitellut, että sen kannessa olisi pyllyn kuva, tai että kirjani liittyisi pokeriin. Mutta nyt lopulta tunnen itseni kirjailijaksi – poseeraan oman painetun kirjani kanssa!

Nyt tunnen itseni kirjailijaksi, ja kirjani ulkoasu on mitä toivoin.

Seksualisoi pelisi -kirjani oli ilmestymässä, ja olin tilannut kirjaani muutaman kappaleen omaan käyttööni. Tiesin kyllä miltä kirjan pitäisi näyttää, mutta en voinut olla täysin varma, vastaisiko painettu kirja odotuksiani. Näyttäisivätkö kuvat siltä miltä pitää? Olisiko kuvien laatu riittävä? Ei kai mikään mennyt pieleen, muistinko laittaa kaikki asetukset oikein?

Eilen sain miellyttävän yllätyksen, kun tilaamani kirjat saapuivat. Käsillä oli se hetki, jota olin kuvitellut mielessäni vuosia, jopa vuosikymmeniä; kaivaisin pahvilaatikosta itse kirjoittamani kirjan ensipainoksen!

Yleensä nuo elämän suuret hetket eivät ole aivan sitä, mitä etukäteen olemme kuvitelleet. Mutta pettyä ei tarvinnut; kirjani kansi näytti siltä kuin halusin, samoin kirjan kuvitus. Kirjan fontitkin miellyttivät silmää myös paperilla.

Kirjan kansi on sen käyntikortti – Miksi siis valitsin pyllykuvan kanteen?

Sanotaan, että kirjan kansi on ikään kuin sen käyntikortti. Kansi tekee ensivaikutelman. Miksi siis valitsin pyllykuvan kirjani kanteen?

Mielestäni kansikuvavalintani on erinomainen juuri tähän kirjaan. Sehän kertoo, mistä kirjassa on kyse, kun pyllyn vieressä on vielä ässäpari. Lisäksi kuvan värit ovat mielestäni harmoniset ja sopivat kirjan kanteen.

Minä seison tämän kirjan takana, ja voin myös ylpeästi poseerata kirjani pyllykannen vieressä.

 

kirjaposeeraus kira contender

 

Seuraa ja jaa:
error

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *